Política de privacitat

RESPONSABLES DE TRACTAMENT

EMPRESA: CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER

CIF: G17860131

DIRECCIÓ: C/ Francesc Cambó, S/N, 17840, Sarrià de Ter, Girona

TELÈFON: 617 945 610

EMAIL: basquetsarria@gmail.com

FINALITAT DEL TRACTAMENT I LEGITIMACIÓ

Amb quina finalitat tractarem les teves dades i quina base ens legítima?

CLUB BASQUET SARRIÀ DE TER tracta les dades personals recollides directament de l’interessat amb les següents finalitats:

– Gestionar la relació comercial existent; i
– Respondre a la sol·licitud d’informació que es realitzi a través de la web; i
– A través de cada formulari de recollida de dades, de manera, addicional, podríem sol·licitar el consentiment de l’usuari per enviar-li comunicacions comercials.

L’usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol tipus de via i en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a la direcció basquetsarria@gmail.com

Durant quant de temps tractarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran durant l’existència de la relació comercial, essent cancel·lades quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents en les finalitats indicades.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, propietat industrial i altres drets que guarden relació amb el contingut del lloc web www.cbsarriadeter.cat, els seus serveis, els programes necessaris per a la seva implementació i la informació que estigui relacionada.

Sense el consentiment escrit, no es permet la reproducció, publicació i/o ús no privat dels continguts, totals o parcials.

ENLLAÇOS AMB TERCERS

El present avís legal fa referència exclusivament a la pàgina web i continguts de CLUB SARRIÀ DE TER, no aplicant-se a enllaços o a les següents pàgines web de tercers accessibles des de www.cbsarriadeter.cat.

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER no es fa responsable del contingut de cap de les pàgines de destí d’un enllaç, així com tampoc des dels enllaços inclosos en alguna pàgina web a la que s’arribi a través de www.cbsarriadeter.cat.
XARXES SOCIALS

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER utilitza les xares socials, l’accés i l’ús de les mateixes requereix l’acceptació de les condicions generals de l’ús de les xarxes. Quan l’usuari accedeix o utilitza la pàgina oficial de CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER en les xarxes socials manifesta el seu consentiment i acceptació del compliment de dites condicions.

Què usos estan permesos i quins prohibits?

A través de les xarxes socials de CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER facilita a l’usuari un espai en que pugui publicat, intercanviar continguts i informació i establir comunicació amb els altres usuaris. L’usuari està obligat a realitzar un ús raonable de les xarxes socials i dels seus continguts de CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER, essent l’únic responsable de la informació, imatges, opinions, al·lusions o continguts que comuniqui, transmeti, allotgi, posi a disposició o exhibeixi en la pàgina oficial de CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER.

Queda prohibit fer ús de la pàgina oficial en xarxes socials amb finalitats il·legals o que no estiguin autoritzades, amb o sense finalitat econòmica.

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER exposa en la seva pàgina web continguts sobre les seves activitats, productes, estructura, gestió i equips propis d’una web de tipus corporatiu, excloent qualsevol responsabilitat per les dades i perjudicis que puguin derivar-se de l’accés als seus continguts de tipus informatiu, publicitats, conceptes i imatges facilitades als usuaris.

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER no es fa responsable de:

– El mal que un usuari pugui realitzar en una pàgina web.
– La continuïtat dels continguts en la pàgina web.
– L’absència de virus i/o altres components que puguin ser perjudicials per a la pàgina web o el servidor, pel que respecta a la visualització dels continguts com en la descarrega dels mateixos.
– Els danys que s’ocasionin per vulnerabilitat.
– Els continguts i serveis que prestin altres pàgines webs a les que es pugui accedir a través de www.cbsarriadeter.cat
– El rendiment dels continguts que estiguin presents en la pàgina web.
– El mal funcionament de software necessari per a la visualització o escolta de continguts que estiguin a la pàgina web.
– Els danys o perjudicis causats per qualsevol usuari infringint les condicions, instruccions i normes que CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER disposa a la seva pàgina web.
– Accions que puguin vulnerar drets de tercers, en especial els que fan relació a la imatge, propietat intel·lectual o industrial.
– De la edició, censura, revisió i verificació dels continguts d’internet amb els que l’usuari accedeixi a través de motor de cerca o hipervincles inclosos en www.cbsarriadeter.cat.

Exempció de responsabilitat pel funcionalment de la pàgina web

CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER podrà realitzar correccions, millores o modificacions en la informació que contingui la pàgina web, sense derivar en reclamació o indemnització qualsevol, ni implicar reconeixement de responsabilitat alguna.

Tampoc es fa responsable de danys i perjudicis que puguin derivar de la disponibilitat i continuïtat tècnica del funcionament de la pàgina web, portant a terme totes les accions necessàries per a restablir els seus serveis en cas d’error tècnic.

COMUNICACIONS COMERCIALS

Segons la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic i altres medis de comunicació electrònica equivalents, sense la sol·licitació prèvia o expressament autoritzada pels destinataris de les mateixes.

En el cas que la relació contractual existent sigui prèvia, CLUB BÀSQUET SARRIÀ DE TER si està autoritzada a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ

Les condicions presents, es regiran per a la legislació espanyola vigent i de l’aplicació en el territori espanyol. D’existir qualsevol controvèrsia, les parts es podran sotmetre als seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària, complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte.